Ver- en aanbouw

Verbouwing
Soms past de bouw van uw huis niet langer bij uw woonwensen. U wilt bijvoorbeeld een extra of juist een ruimte groter maken, een muur verplaatsen of het huis beter isoleren. Niet alleen bij werkzaamheden op het dak zijn wij uw partner. We plaatsen dakkapellen, dakramen of vensters, verzorgen goot- en zinkwerk, vervangen of repareren de afwatering en onderhouden al uw dak- en verbouwzaken. Maar ook bij het starten van een verbouwing begeleiden wij u bij het gehele project. Van het bespreken van uw wensen tot het uitvoeren en onderhouden: wij zorgen voor alles van de onderste steen tot aan de nok van het dak met het grootste vakmanschap.

Aanbouw
Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huis? Vaak is een aanbouw dan een prachtige oplossing om een verhuizing te voorkomen. Uw eigen vertrouwde huis kan prima aangepast worden aan de veranderende omstandigheden van de bewoners. De waarde van uw huis gaat vaak er ook nog eens mee omhoog! Een serre of erker aan de woonkamer, een mooie lichte aanbouw aan de woonkamer, een verbeterde toegang tot de tuin of zelfs een aanbouw aan meerdere verdiepingen geeft u zo veel mogelijkheden binnen uw bestaande woonplek.

Opname & offerte
Wanneer u ons benadert voor een offerte komen we in overleg bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden op te nemen, zodat er een vrijblijvende offerte uitgebracht kan worden. We adviseren u en hebben genoeg ervaring om met u mee te kunnen denken om uw verbouwing of aanbouw helemaal naar wens te laten verlopen.